Korfballen na het toernooi?

Vond je het schoolkorfbal heel leuk en wil je graag nog meer korfballen? Dat kan natuurlijk bij ons! De eerste drie keer meetrainen kan zelfs zonder lid te worden. Trainingen zijn op de dinsdag en vrijdagavond. Stuur even een bericht naar aurora.jeugd@gmail.com voor het afstemmen van de dag en tijd.

Schoolkorfbaltrainingen

Het toernooi is op zaterdag 26 mei. De trainingen voor het schoolkorfbal zijn op de drie vrijdagen voor het toernooi van 18:00 tot 19:00 op het veld bij H.K.C. Aurora. Voor het trainen bij ons op het veld hoef je je niet in te schrijven, meedoen kan altijd.

Vrijdag 11 mei 18:00 - 19:00

Vrijdag 18 mei 18:00 - 19:00

Vrijdag 25 mei 18:00 - 19:00

Locatie

Vergierdeweg 265C Haarlem-Noord - (Haarlem Noord, tegen de Velserbroek en Spaarndam aan)  (Google-maps-locatie)

Toernooi

Het toernooi is op zaterdag 26 mei. Het exacte programma met de indelingen van het toernooi groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8 volgt nog.

Het schoolkorfbaltoernooi wordt georganiseerd voor alle basisscholen in Haarlem, Velserbroek en Spaarndam om alle kinderen kennis te laten maken met korfbal. Misschien  zijn we al bij je op school langs geweest tijdens de gymles. Je kan je voor het toernooi inschrijven via je school. Voor het trainen bij ons op het veld hoef je je niet in te schrijven, meedoen kan altijd. Om goed voorbereid op het toernooi aan te komen organiseren we drie trainingen bij ons op het veld.

Informatie voor de scholen: De deadline voor de inschrijving zal officieel 26 april worden. Inschrijven verloopt via SportSupport. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. https://www.schoolkorfbalhaarlem.nl/inschrijving/